Sikertörténetek

Anna és a fotózás

2014 február elején megkeresett egy gyönyörű szép fiatal anyuka, hogy élete formáját szeretné elérni és ebben kérné a segítségemet. Online étrend és edzéstervet tartalmazó programcsomagot kapott, összesen kétszer találkoztunk személyesen (bár ezt nagyon sajnálom, mert egy imádnivaló nőszemély kellő jóféle szarkasztikus humorral megáldva ). Teltek-múltak a hónapok, és végül júniusban,

Tovább...
Sikertörténetek

Krisztián és a kockák

“Fizikálisan és mentálisan is fejlődtem. Céltudatosabb, magabiztosabb és határozottabb lettem. Szerintem mindenki hasonlót dolgokat szeretne átélni amikor belevág egy programba. Hálás vagyok.”

Tovább...
Sikertörténetek

Kitti és amazónia

“A 12 hét során rengeteget tanultam az étkezésekről, a testem működéséről, az izmaim teherbírásáról, az akaraterőről, kitartásról. Azelőtt is foglalkoztatott már az egészséges táplálkozás és a sport, de rengeteg kérdőjel volt a fejemben, amikre a hónapok során választ kaptam. Nem mondom, hogy könnyű volt a program, sok lemondással, szervezéssel járt, de amikor tükörbe nézek tudom, hogy megérte minden egyes másodperc.”

Tovább...
Sikertörténetek

Era és a pin-up

“El akarsz érni valamit? Dolgozz meg érte és a tiéd lehet! Változtatnál valamin? Légy bátor, kockázat nélkül nem fog sikerülni! Nagy terveid vannak? Ne csak beszélj róla, tegyél is érte, még akkor is, ha minden nap csak egy kicsit tudsz hozzá tenni! Ne add fel az álmaid, senki nem fogja a kezedbe tenni amire vágysz! Ne az élettől várd a csodát, légy te magad a csoda!”

Tovább...
Sikertörténetek

Andi és a Púderfelhő

“Őszintén szólva még mindig kicsit hihetetlen, hogy így is lehet, mert ez annyi kaja, hogy nem egyszer alig fér a tányérra. Nagyon örülök, hogy megtaláltam Rékát, mert ez az életforma számomra tökéletesen tartható, mert megvannak ugyan a keretek, de mindenféle kényszeresség nélkül így, hogy nem ragaszkodunk pontos számokhoz, a rugalmasság, hogy ha megkívánok valamit, megehetem.”

Tovább...
Sikertörténetek

Andi és az álomesküvő

“Nem fogta a kezem folyamatosan, nem abajgatott, nem cseszegetett, nem kért számon, és nem szúrt le ha vmit ellazsáztam. Nem neki kellett volna megfelelnem, mégis neki (is) akartam, egyszerűen azért, mert tudtam hogy érdekli.”

Tovább...
Sikertörténetek

Clau és a 33 kg-s fogyás

“Én is olyan voltam, mint ti. Lélekben és gondolkozásmódban lehet, hogy més most sem vagyok teljesen megváltozva. Úgyhogy sejtem, hogy most mi mehet végbe az agyatokban. Ne tartsatok Rékától. Szuper a teste és nagyon csinos, de SOHA nem fog olyan helyzetbe hozni titeket, hogy hülyén érezéttek magatokat a súlyfeleslegetek miatt. SOHA nem fogjátok megalázva érezni magatokat. SOHA nem fogja azt mondani, hogy milyen béna vagy, amiért egy gyakorlatot nem tudsz végrehajtani. SOHA nem fog kinevetni. Ellenben MINDIG mellettetek lesz egy jó tanáccsal és segítő szóval. Csak egy kis bizalom kell: benne és magatokban.”

Tovább...
Sikertörténetek

Nóri és a buborékfenék

“Korábban is sokat mozogtam, edzettem, sikerült is elég sokat fogynom, de valahogy mégsem volt az igazi a végeredmény. Majd Rének köszönhetően rákaptam az „igazi” edzésekre. Először még csak elveszetten sétáltam a teremben, és kb. minden napi akciómat fel lehetett volna tenni egy gym fails oldalra. Most arra a gépre, amit régen üresben is fogcsikorgatva tudtam csak megmozgatni, 40-50 kilót boldogan felteszek, és imádom, hogy olyan gyakorlatokat ismertem meg és csinálhatok, amiket mások csak tátott szájjal néznek, hogy mégis az micsoda?”

Tovább...