SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

Gyakran ismételt kérdések

Q: Hogyan lehet felvenni veled a kapcsolatot rendelés kapcsán?

A legegyszerűbb, ha a Kapcsolat alatti megrendelőlapot használod, vagy írsz egy emailt a glamfit.info@gmail.com emailcímre, ezután én eligazítalak a továbbiakkal kapcsolatban, átküldöm a kitöltendő kérdőívet, az utalási adatokat és a tudnivalókat.

Q: Mi alapján állítod össze a terveket?

A tervek elkészítésében egy mindenre kiterjedő kérdőív és az ezt követő levélváltásaink segítenek.

Q: A rendeléshez szükségem van Facebook regisztrációra?

Nem, 100%-ban emailben kommunikálok a klienseimmel, így rendszerezettebb és átláthatóbb az információcsomag, amihez hozzájuttok, de ha szeretnél képben lenni az újdonságokkal a Glamfit háza táján, akkor kövess a Facebook oldalamon és csatlakozz a Glamfit Chit-chat csoporthoz.

Q: Mennyi idő alatt készül el az edzéstervem és/vagy étrendem?

Az étrendek esetében ez teljesen attól függ, hogy milyen gyorsan küldöd vissza a kérdőívet, történik meg az utalás, és az ezt követő kérdéseimre, valamint a végső étrendjavaslatomra milyen gyorsan adsz választ. Mivel egyszerre csak öt klienssel foglalkozom, az utalás beérkezésétől számított 10 munkanapon belül megérkezik a végleges terved optimális esetben. Edzéstervekre fixen az utalás beérkezésétől számított 5 munkanapos határidőt vállalok.

Q: A későbbiekben kereshetlek a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban?

Természetesen, viszont arra kérlek, hogy ne aprózd el a kérdéseket, mert ezzel az én munkámat is nehezíted, gyűjtsd össze egy emailben, és úgy küldd el nekem.

Q: Külföldről is van lehetőség rendelni?

Természetesen, rengeteg külföldi kliensem van, ilyenkor lehetőség van Paypalos utalásra is. Ehhez nincs szükséged Paypal account-ra, csak egy emailcímre és olcsóbb, mint a külföldről indított banki utalás.

Q: Van lehetőség személyes vagy Skype konzultációra?

Személyes konzultációt étrenddel, edzéstervvel, életmóddal vagy bármilyen választott témával kapcsolatban vállalok időszakonként (emailben van lehetőség időpontot foglalni), és személyes vagy Skype konzultációként érhető el a fitness coaching is, amiről a Szolgáltatások menüpont alatt olvashatsz bővebben.

Q: Hol tudhatok meg a legtöbbet rólad és a munkádról?

A legegyszerűbben az ask.fm-em áttanulmányozásával, ahol már több mint 30 000 kérdésre válaszoltam (Glamfit Ask ), de a személyes Facebook profilom is nyilvános mindenki számára.