Már elég régóta része a glamfit az életemnek, és a napokban, nosztalgiázásból előkerestem az első beszélgetésünket Rékával, amin egy jót mosolyogtam.

„Szia Nóri! Örülök, hogy írtál nekem Természetesen működik az edzéstervezés étrend nélkül is, szóval semmi akadálya, hogy segítsek neked. Fenék nélkül bizony elég szomorú az élet, ezt már a brit tudósok is megállapították”
nori

És így hagytam ott a fényevő, izommentes cardio bunny énemet. Azóta már jó pár Ré féle edzéstervet elfogyasztottam. Mindig azt hittem, hogy na, ennél keményebben már nem is lehet, és (sajnos és nagy örömömre) mindig tévednem kell. Az utóbbi időben is elég sokat forgatom az edzéstervem, és gondolkozom, hogy „biztosan elírta” vagy, hogy „ez tuti már nem ide tartozik, hanem a következő naphoz”. És ez a keménység kellett, hogy ilyen gyors ütemben fejlődjek. Korábban is sokat mozogtam, edzettem, sikerült is elég sokat fogynom, de valahogy mégsem volt az igazi a végeredmény. Majd Rének köszönhetően rákaptam az „igazi” edzésekre. Először még csak elveszetten sétáltam a teremben, és kb. minden napi akciómat fel lehetett volna tenni egy gym fails oldalra. Most arra a gépre, amit régen üresben is fogcsikorgatva tudtam csak megmozgatni, 40-50 kilót boldogan felteszek, és imádom, hogy olyan gyakorlatokat ismertem meg és csinálhatok, amiket mások csak tátott szájjal néznek, hogy mégis az micsoda? És jó érzés, hogy minden edzésen megpróbálom kihozni magamból a maximumot, magamhoz képest a lehető legnagyobb súlyokat megmozgatni, az edzéstervet pontosan követni, hogy utána jól írhassak Rékának, hogy mégis mit, képzelt, mi vagyok én?! És szerencsémre ő mindig higgadtan meghallgatja mindenféle hisztimet és válaszolgat a millió kérdéseimre, ha kell, átírja a gyakorlataimat, vagy fél pillanat alatt szerkeszt egy „Jézusom el fogok utazni, és hogy fogok ott edzeni és mi lesz velem, elsorvadnak az izmaim és áááá, s.o.s. tervet. Nem kell persze naponta zaklatom minden aprósággal, mert összejött egy nagyon szuper glamfit csapat, akikkel bármikor, bármiről tudunk dumálni, motiváljuk egymást, vagy akár közös edzéseket hozunk össze. Várom, hogy mit tudok még kihozni magamból, várom, hogy hova lehet még fokozni a gyilkos edzéseket.

És persze fenékkel valóban boldogabb az élet!
nor2

Ezek is érdekelhetnek
Andi és az álomesküvőClau és a 33 kg-s fogyás