Szabó Era 2014-ben a Shapeshifterrel közös átalakító programomban vett részt, ahol 12 hét alatt 12 kilót fogyott, alább az utolsó blogbejegyzését olvashatjátok.

Az utolsó hét is eljött, méghozzá hihetetlen gyorsasággal.

Az elmúlt két hét nagyon nagy változásokat hozott az életembe. Ha őszinte akarok lenni, az elmúlt egy évben MINDEN megváltozott körülöttem: hajszín, munka, érdeklődési kör és a súlyom is. Ami azonban a legnagyobb változás, az a hozzáállásom a dolgokhoz.

El akarsz érni valamit? Dolgozz meg érte és a tiéd lehet! Változtatnál valamin? Légy bátor, kockázat nélkül nem fog sikerülni! Nagy terveid vannak? Ne csak beszélj róla, tegyél is érte, még akkor is, ha minden nap csak egy kicsit tudsz hozzá tenni! Ne add fel az álmaid, senki nem fogja a kezedbe tenni amire vágysz! Ne az élettől várd a csodát, légy te magad a csoda!

Rendkívül kiegyensúlyozottnak érzem magam most és legyőzhetetlennek. És végre eljött a pillanat és beálltam a hatossal kezdődő testsúlyú nők táborába.

A fotózás reggelén 65,4 kg-mal ébredtem. Csak álltam Kitti mellett az ablakban és sírtam. Sírtam, mert büszke voltam arra a nőre, aki a tükörből visszabámult rám. És tudjátok, hogy mi a meglepő? Az, hogy rájöttem: a végeredménynél sokkal fontosabb az út, amit bejártam. Ezen az úton nagyon sok fantasztikus embert ismertem meg és barátságot is kötöttem. Sokkal nyitottabb lettem az emberek felé és sokkal több szeretetet tudok adni másoknak, mint korábban. Az edzések miatt jobban viselem a stresszes helyzeteket, sokkal energikusabb vagyok és erősebb. Nem csak testileg, lelkileg is. Emlékszem arra a nőre, aki februárban úgy ment edzőterembe, hogy azt sem tudta, hogyan kell a gépeket beállítani. Sőt! Még ráülni sem. 😀 A 2 kg-s súlyzós gyakorlatoknál meg akartam halni, de csináltam. Ma már 6 kg-s súlyzókkal végzem a gyakorlatokat. Eddig jutottam el mindössze 3 hónap alatt! Csupán három hónap!

Amikor először beszélgettem Kittivel, akkor mondtam neki, hogy ez a három hónap nagyon gyorsan el fog repülni, hiszen gondoljon csak bele, hogy milyen kevés idő ez az életünkből. Ezt kiegészíteném most azzal, hogy ahhoz viszont nagyon sok idő, hogy megváltozzon körülöttünk minden és ahhoz is, hogy egy igaz barátot megismerj.

Szeretném megköszönni Kittinek a rengeteg támogatást, a sok bátorítást és azt, hogy hagyta, hogy az élete részévé válhassak. Hogy együtt sírt és együtt örült velem és azt is, hogy ilyennek szeret, amilyen vagyok.

era42

A mindent lezáró fotózás napja vasárnap volt.

Mindenki nagyon lelkesen készült erre a napra. Hamarosan ezek a képek is nyilvánosak lesznek. Nem is írnék róluk semmit, a magukért beszélnek. Remekül éreztük magunkat a fotózáson, a helyszínek szuperek voltak. Nagyon sokat nevettünk. Számomra eddig az év legjobb napja volt. <3 Hihetetlenül hálás vagyok Bognár Rékának és Ladó-Burista Rékának, akik nélkül nem sikerült volna elérni ezt a formát. Nagyon nagy dolog, hogy ennyire bíztak bennünk és mindenben támogattak minket. Köszönet Szécsi Gabinak a gyönyörű sminkért, a kreativitásáért és a hozzáállásáért. Csüri Andinak a fantasztikus képekért, Smida Zsuzsinak a lélegzetelállító hajkölteményekért, Király Évinek az álomszép ruhákért, amikbe teljesen beleszerelmesedtem. Hock Judit mesés ékszerei pedig nagyon sok szeretettel készültek külön a fotózásunkra. Nagyon-nagyon profi a csapat, igazi „sztárnak” éreztem magam vasárnap. És természetesen köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem, aki támogatott. Minden hozzászólás nagyon sokat segített, vitt előre. A nehezebb napokon ezek a kedves szavak jelentik a mindenséget. Era-16